Lezing “Hormonale balans voor vrouwen” door Fransisca van den Berg in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
STRIJEN – Op donderdagavond 5 juli a.s. geeft Hormoon-gewichtsexpert Fransisca van den Berg een lezing met als titel “Hormonale Balans voor vrouwen”. Onze hormonen hebben namelijk veel invloed op hoe we er uit zien, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen, maar ook of we aankomen in gewicht, of moeite hebben om op gewicht te blijven.
 
Hoe ouder we worden, hoe lastiger het wordt om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ook krijgen we vaak te maken met allerlei overgangsklachten en stemmingswisselingen.
 
Maar weet je dat je je hormonen kunt beïnvloeden door anders te gaan eten? Geen dieet, maar een andere levensstijl….. hoe pas je kruiden toe in dit verhaal en welke voeding eet je dan? Dit alles komt aan bod tijdens deze avond die Fransisca op 5 juli a.s. geeft.
De aanvang is 19.30 uur. Deelname kost €20,00 inclusief koffie/thee en iets verantwoord lekkers. Locatie; centrum Spiritual Balance, Boompjesstraat 27 in Strijen. Aanmelden kan via tel/app 06-53518321

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page