Echtpaar Van Driel uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

3366498_1_org’s-Gravendeel – Op maandag 1 december zijn de inmiddels 83-jarige P. van Driel en zijn 80-jarige echtgenote mevrouw A. van Driel-Molendijk 60 jaar getrouwd. 

Het echtpaar kreeg twee dochters en een zoon. Ze hebben intussen tien kleinkinderen en twee achterkleinkinderen, waar ze volop van genieten.

De heer Van Driel heeft 34 jaar in de landbouw gewerkt (heeft van handmatig tot machinaal meegemaakt) en hij heeft 10 jaar begeleiding gegeven in de tuinbouw, in de zwakzinnige zorg. Tevens is hij 7 jaar met veel plezier en passie wethouder geweest van de voormalige gemeente ’s-Gravendeel en is uiteindelijk benoemd tot ereburger van de gemeente ’s-Gravendeel.

Mevrouw van Driel heeft ook nooit stilgezeten in het drukke gezin Van Driel. Ze stond met grote zorg klaar voor haar gezin maar heeft ook met liefde haar ouders verzorgd op hun oude dag.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar op maandag 1 december a.s. om 10.30 uur en brengen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur van Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren