Ritzy burgers and more in Oud-Beijerland volledig verwoest door brand

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Richard Pieplenbosch Eigenaar Ritzy burgers and more

OUD-BEIJERLAND – In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 en 30 juni jl. is het bijna tweeëneenhalf jaar geleden gestarte bedrijf – Ritzy burgers and more – aan de Nobelstraat 12 in Oud-Beijerland volledig verwoest door brand.

De brand is ontstaan in de afgesloten ruimte boven het restaurantdeel. Gelukkig is er niemand gewond geraakt en dat kwam door het kordate optreden van de eigenaar die alle gasten op tijd uit de vol bezette zaak heeft weten te evacueren. De brandweer kon helaas het pand niet meer redden en konden alleen hun werk doen. De brandweer heeft de naast gelegen panden de supermarkt van Schippers en het Italiaans restaurant Divina vrij weten te houden van een mogelijke overslaande brand.

Binnenzijde van het pand – Foto: Richard Pieplenbosch Eigenaar Ritzy burgers and more

De eigenaar  Ritzy  was volledig ontdaan. Hij heeft deze zaak met hard werken weer een nieuw elan gegeven in Oud-Beijerland. Van ver uit de omtrek kwamen gasten de burgers en de heerlijke shoarma eten met de zelfgemaakte sauzen. Voorlopig is Ritzy gesloten, maar de plannen zijn zeker om terug te komen. De komende weken zal er onder andere een onderzoek gaan plaatsvinden naar de oorzaak van de brand en zal er bedacht  worden om weer zo snel mogelijk een nieuwe Ritzy te openen in OBL.

Ritzy en zijn team willen iedereen bedanken langs deze weg voor hun lieve woorden en grote steun in deze zware en lastige tijd en de brandweer en politie bedanken voor hun grote inzet bij deze verwoestende vuurzee.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren