Geslaagde talentenshow op de Bouwsteen op de laatste vrijdag voor de vakantie

0
158

‘s-Gravendeel – Op de laatste vrijdag voor de zomervakantie is het inmiddels een traditie geworden op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel: de jaarlijkse talentenshow. In de groepen 3 t/m 7 werden heuse voorrondes gehouden en uit iedere groep traden de winnaars op.

Na langdurig jury beraad ging de eerste prijs naar Jaslyn uit groep 5a die een orginele tapdance demonstratie weggaf op de muziek van “Singin’ in the rain”, de beroemde muziekfilm uit 1952 met Gene Kelly. Behalve een beker voor de eerste prijs is ze ook voor een jaar de trotse bezitter van de talentenshow wisselbeker!

Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.