Werkzaamheden aan bruggen in Heinenoord

207

HEINENOORD – Jaarlijks voert de gemeente Binnenmaas onderhoudswerkzaamheden uit aan de diverse bruggen binnen de bebouwde kom. In Heinenoord staan de volgende bruggen op de planning voor schilderwerkzaamheden:

  • Arie Jongekrijgstraat van 16 juli t/m 27 juli 2018
  • Mollekade van 23 juli t/m 27 juli 2018
  • Ducheminlaan t.h.v. Dokter de Vliegerstraat van 23 juli t/m 27 juli 2018
  • Ducheminlaan t.h.v. Jan de Rooystraat van 23 juli t/m 3 augustus 2018

Voor de schilderwerkzaamheden is het afzetten van de bruggen niet nodig, u kunt dus gewoon gebruik maken van de bruggen. Mocht het weer tegen zitten, kunnen de werkzaamheden langer duren. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer P.W. Lak via [email protected] of tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.