Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst PvdA Hoeksche Waard vastgesteld

0
768
De kandidaten - niet op foto Martin Honders

Hoeksche Waard – Op maandagavond 27 augustus hebben de leden van de Partij van de Arbeid afdeling Hoeksche Waard het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018 vastgesteld.

De lijst wordt aangevoerd door Piet Westdijk, een ervaren raadslid en vakbondsbestuurder uit Puttershoek. Hierna volgt Mark de Koning uit Oud Beijerland, Piet Penning uit Klaaswaal, Jan Robbenmond uit ’s Gravendeel, Eric Hitzert uit Heinenoord, Frans Tuinder uit Numansdorp, Sija Spruit uit Heinenoord, Esdra Minaard uit Nieuw- Beijerland, René Krabbe uit Zuid –Beijerland, Chris van Mechelen uit Strijen, Ingrid Metselaar uit ‘s Gravendeel, Martin Honders uit Heinenoord en Dick Hitzert uit Heinenoord.

Nu de lijst en programma zijn vastgesteld gaat de campagne van start.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.