Basisschool het Talent nieuwe naam van school na fusie Boemerang en Julianaschool

0
319

STRIJEN – Openbare Dalton basisschool ‘het Talent’ is de nieuwe naam van de school die is ontstaan uit de fusie tussen De Boemerang in Mookhoek en de Julianaschool in Schenkeldijk. De Julianaschool in Schenkeldijk moest aan het einde van vorig schooljaar haar deuren sluiten wegens een te laag leerlingenaantal.

Onderwijswethouder Paulien Tanja mocht de nieuwe naam van de fusieschool vanochtend onthullen. Wethouder Tanja: “Voor de leefbaarheid is het heel belangrijk dat goed onderwijs in kleine kernen behouden blijft. Door deze fusie blijft dit mogelijk voor de kinderen uit Schenkeldijk en Mookhoek.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.