Workshop natuurfotografie op Tiengemeten, Maak de mooiste natuurbeelden in een perfect decor

0
117
Oisterwijkse Bossen en Vennen, Oisterwijk, Meierij, Noord-Brabant, Nederland, Europa

Tiengemeten is zeer fotogeniek. Het is wel een kunst om op dit natuureiland het prachtige landschap, de bloemen, planten en dieren op beeld vast te leggen. Met handige fotografietips van twee ervaren amateurfotografen maak je van natuur fotograferen een feestje. Op zaterdag 8 september organiseert Natuurmonumenten de workshop natuurfotografie. Je gaat meteen aan de slag tijdens de wandeling door het natuureiland, luncht én bespreekt de gemaakte foto’s. Deze workshop is voor iedereen met een digitale, instelbare camera.

Decor

Natuureiland Tiengemeten is een paradijs voor talloze vogels. Tiengemeten is bijvoorbeeld een prima broedgebied voor vele rietvogels. Ook de fotogenieke Schotse hooglanders banen zich een weg tussen het riet en de wilgen. Het eiland heeft een ruige getijdennatuur. Doordat het water vrij spel heeft, zijn er kleine, nieuwe kreekjes en bredere geulen. Niet voor niets heeft de bever dit eiland uitverkoren om zijn burcht te bouwen. Trek stevige wandelschoenen aan om door dit prachtige natuurdecor te wandelen om de mooiste foto’s te kunnen maken. Er kunnen maximaal vijftien deelnemers meedoen.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. De workshop start met de overtocht met de pont om 9.00 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland) en eindigt met de terugvaart om 16.10 uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 45,00 voor deze excursie, niet-leden € 55,00. De prijs is inclusief koffie/thee met lekkers en lunch.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.