Opening nieuwe welzijnslocatie Heinenoord op woensdag 28 mei

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

WelzijnHoekscheWaard_kleinHeinenoord – Op woensdag 28 mei wordt de nieuwe locatie voor jong en oud van Welzijn Hoeksche Waard in Heinenoord officieel geopend door wethouder Arie Mol.

Er is genoeg te doen in en om het nieuwe centrum: thema Superhelden. Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom. Tot 15.30 uur kan er een kijkje genomen worden bij de judo. Om 15.20 uur begint het programma met een optreden van de streetdance en 20 minuten later zal de wethouder de nieuwe naam van het centrum bekend maken en het lintje doorknippen. Tja en dan wordt er gefeest! Heerlijke bubbels bij binnenkomst en een presentatie van de activiteiten die in de nieuwe locatie gaan plaatsvinden. De kinderen kunnen binnen een superheldenmasker maken.

Buiten is er natuurlijk ook van alles te doen voor zowel kinderen als volwassenen en iedereen kan natuurlijk nog steeds superheld worden. De actie loopt het hele jaar door. Om half zes verzorgt Buurt Bestuurt voor alle aanwezigen een barbecue. ’s Avonds is er een kinderdisco, gevolgd door een tienerdisco.

15105_735875033131486_4467739483985007248_n

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.welzijnhoekschewaard.nl of contact opnemen via 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren