Neighbors & Friends  voor de derde keer  in het Nieuwe Jagertje!

0
213

Mijnsheerenland – Na een druk bezocht optreden in maart eerder dit jaar gaat  speelt Neighbors & Friends op zaterdag 29 september voor de derde keer in Het Nieuwe Jagertje. Het optreden begint om 21:30  en duurt tot na middernacht en net als de vorige keren is de entree gratis voor deze avond met bekende covers die iedereen kan meezingen!

Herkenbare covers van nummers van grotere bekende namen als the  Rolling Stones, the  Beatles , the Kinks, U2  , Bob Dylan, De Dijk,  Meeuwis,  en vele anderen  komen voorbij.  

De band bestaat uit :

Bas Herweijer – drums , facility manager  / Leo Corino – gitaar- , zang -,  technisch manager/     Martin Verdoold– gitaar -,  zang en tour manager  / Bert Batenburg – basgitaar- , zang en idee-manager .

Tips :

datum 29 september , aanvang 21: 30 u – 00:30 u  , de toegang is gratis, de sfeer moet je zelf proeven , kom op tijd, want echt waar “ vol is vol “ www.hetnieuwejagertje.nl,  Stougjesdijk 197, 3271 KC – Mijnsheerenland ( Greup ) 0186622728

https://www.facebook.com/Neighborsandfriendsband


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.