Informatie ochtend Hospice Hoeksche Waard Zorg

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zuid-Beijerland – Wilt u meer weten over de Hospice?  Kom dan eens langs tijdens onze informatie-ochtend op: dinsdag 5 juli om 10.30 uur. Wij  heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk middels een presentatie in ons Koetshuis. 

Hospice Hoeksche Waard Zorg is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties. 

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail [email protected] , of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de Hospice. 


Lukt het u niet om op deze datum aanwezig te zijn ? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice. 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.