Poll: Ik zou blij zijn als ik elke zondag kan gaan winkelen in de Hoeksche Waard..

1352

HOEKSCHE WAARD – De koopzondag in de Hoeksche Waard, waarover al jaren wordt gesteggeld in de diverse gemeenten in de Hoeksche Waard zou er aangezien in steeds meer plaatsen rondom de Hoeksche Waard de winkels openstellen op zondag wellicht een goede zet zijn in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard na 1 januari 2019.

Inwoners kunnen dan op zondag ook gewoon hun boodschappen en andere aankopen in de Hoeksche Waard doen en de ondernemers die open willen gaan wellicht ook meer omzet draaien. De Bommel Meubelen in Strijen heeft al zijn vestigingen in Nederland op zondag open en merkt door de zondagssluiting in Strijen dat daar de omzet toch lager is.

Al enkele partijen laten nu in hun verkiezingsprogramma weten dat winkeliers en supermarkten zelf zouden moeten kunnen bepalen of zij op zondag open zijn. Het is aan de nieuwe gemeenteraad van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard om hier een beslissing over te nemen 

Daarom de volgende poll:

Ik zou blij zijn als ik elke zondag kan gaan winkelen in de Hoeksche Waard

  • Eens (60% )
  • Oneens (40% )

Total aantal stemmen: 907

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.