Echtpaar van Roon uit ‘s-Gravendeel 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

‘s-Gravendeel – Het is vandaag feest in ’s-Gravendeel: de heer (92) en mevrouw (88) Van Roon zijn 65 jaar getrouwd. Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus, wilde burgemeester Van Hemmen zijn ‘eerste jubilerende echtpaar’ graag persoonlijk feliciteren. Hij heeft – uiteraard op 1,5 meter afstand – een gezellig praatje met ze gemaakt en ze een bos bloemen gegeven.

Het echtpaar komt oorspronkelijk uit Rotterdam. 42 jaar geleden hebben ze een huis gekocht in ’s-Gravendeel. Samen hebben ze een schildersbedrijf gehad. De heer Van Roon is ook kunstschilder. Mevrouw Van Roon speelt piano en heeft op het conservatorium gezeten.

Het echtpaar heeft helaas een zoon verloren, die op 21-jarige leeftijd bij een motorongeluk om het leven kwam.Naar eigen zeggen hebben ze het nog steeds heel goed samen.

Burgemeester Van Hemmen beloofde na alle maatregelen rondom het coronavirus terug te komen om de schilderijen van de heer Van Roon te bekijken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren