Afscheid met pijn in het hart

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben op cbs De Bouwsteen in 's-Gravendeel, nam Tiny Hoek afscheid van kinderen, team èn schoonmaakwerkzaamheden op deze school - Foto W. Vergeer

‘s-Gravendeel – Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel, nam Tiny Hoek afscheid van kinderen, team èn schoonmaakwerkzaamheden op deze school. Een afscheid met ‘pijn in het hart’.

Het was namelijk niet alleen het schoonmaakwerk dat haar aan de school verbond: veel kinderen hebben van haar gitaarles gehad of kenden haar van kerkelijk jeugdwerk, haar inzet bij de kampen van groep 8 maar ook bij andere schoolactiviteiten. De school profiteerde ook van haar EHBO en Lotus ervaring. Er waren wel ‘spannende’ akkefietjes waarbij men blij was dat Tiny in de buurt was!

In verband met de Corona beperkingen werd er in kleine kring afscheid van haar genomen. De kinderen van de groepen 8 zongen haar buiten toe en binnen werd er gezellig geluncht met het team. Namens school en csg De Waard kreeg ze mooie en waardevolle cadeaus waaronder de nodige schoonmaakmiddelen met persoonlijke boodschap van alle kinderen en een vlaggenlijn van opgepimpte poetsdoekjes.

Foto’s: W.Vergeer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.