Gezocht: Hoeksche ondernemershelden!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Nu het Ondernemersgala Hoeksche Waard is uitgesteld naar 2022, lanceren de vier ondernemersverenigingen achter het gala een alternatief voor 2021: de Hoeksche Ondernemersheld. Maandelijks zetten zij een ondernemer in de spotlights die zich in coronatijd op een positieve manier weet te onderscheiden. Ben jij of ken jij zo’n ondernemer? Laat het weten!


Opnieuw uitvinden
Ondernemerschap straalt vaak van alle kanten van een ondernemer af. Ondernemers zitten doorgaans niet snel bij de pakken neer en gaan door waar anderen stoppen. Ze kiezen hun eigen weg. Ook bij tegenslagen. Zeker in deze tijd zit het veel ondernemers niet mee. Tegelijkertijd zijn er  op ons mooie eiland ook veel ondernemers die zichzelf opnieuw uitvinden. Met een innovatieve aanpak, het omgooien van hun bedrijfsvoering of het bieden van nieuwe dienstverlening. Dat vraagt de nodige lef en durf. En dat mag gezien en gewaardeerd worden!

Hoeksche Ondernemersheld
Vanaf nu wordt iedere maand een ondernemersheld uit de Hoeksche Waard gekozen en in de spotlights gezet, via diverse (social) media en de website van het Ondernemersgala Hoeksche Waard. Aan het eind van het jaar mogen alle Hoeksche Waarders stemmen op hun favoriet. Voor de winnaar staat de Hoeksche Ondernemersheld Award klaar.

Initiatiefnemers
De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en de Maatschappij voor Handel en Nijverheid om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.

Ben jij of ken jij een Hoeksche Ondernemersheld?
De zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van februari 2021 start nu! Ben jij of ken jij een Hoeksche ondernemer – een gevestigde ondernemer, een starter, een retailer/winkelier of een sociaal ondernemer – die zich in deze tijd op een positieve manier weet te onderscheiden? Laat het uiterlijk <23 februari> weten met een korte toelichting via deze link. Begin maart maken we de Hoeksche Ondernemersheld van februari bekend!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.