Er komt een nieuwe danceclub in het voormalige pand van De Beren in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Google Streetview

OUD-BEIJERLAND – Dat bij de gebroeders Monster het horeca bloed door de aderen stroomt, is een ding dat zeker is! Na het daverende succes van Café het Hart én van Speyck is het de hoogste tijd voor alweer iets nieuws.

Op 1 januari krijgen zij namelijk de sleutel van Vierwiekenplein 40 in Oud-Beijerland, beter bekend als de oude Beren locatie. Er moet flink verbouwd worden, dus zij verwachten eind april/begin mei 2019 de deuren van hun nieuwe horecagelegenheid te kunnen openen. Een naam is er nog niet, maar een doel is er weldegelijk. Zij willen uitgaan in de Hoekschewaard namelijk aantrekkelijker maken voor verschillende leeftijdscategorieën. Daarom hebben zij ervoor gekozen om van donderdag tot en met zaterdag open te gaan met verschillende “thema’s”.

Het voormalige Berenrestaurant wat omgetoverd zal worden tot een danceclub:

De ene vrijdag kun je er namelijk terecht voor livemuziek of 70’s/80’s/90’s feesten, terwijl de volgende vrijdag omgedoopt wordt tot een grote drive-in show mét bekende dj’s. Zo wordt er iedere vrijdag een andere doelgroep bereikt en is geen vrijdag hetzelfde. 
Op zaterdag wordt de boel omgetoverd tot danceclub en is de minimale leeftijd 20 jaar oud. Wat ze met de donderdag van plan zijn, daar zijn ze nog niet uit, maar ook dit belooft heel leuk te worden.

Wij wensen Patrick en Arco veel succes en kunnen niet wachten op het eindresultaat!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren