Voer tot discussie! Huiskamerbijeenkomst GroenLinks Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – In het teken van de huiskamerbezoeken die GroenLinks organiseert in de Hoeksche Waard stelt Caroline Smeets (lijstduwer GroenLinks Hoeksche Waard en huidig fractievoorzitter GroenLinks Strijen) haar huiskamer open voor een eenvoudige vegetarische maaltijd. Hierna zullen we met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen die leven in de samenleving. Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst, ongeacht je politieke voorkeur of misschien wel je politieke weerstand!

Bij de fractie van GroenLinks Strijen was na de algemene beschouwingen van vorig jaar en een daar ingediende motie de gedachte ontstaan van ‘samen eten verbindt’. Hierdoor breng je bestuur, politiek en inwoner dichter bij elkaar: eten kan verbinden en er ontstaan goede gesprekken! Dit idee was door alle drukte van de herindeling helaas nog niet verder uitgewerkt. Nu wil GroenLinks dit alsnog realiseren in een huiskamerbezoek.
 
Zin gekregen in een maaltijd en een goed gesprek? Schuif gerust aan op 20 oktober om 18:00 in Strijen! Aanmelden kan via [email protected] of 06 2528 7132. Wees er snel bij, want een huiskamer zit snel vol!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.