Goudswaardse Boys wint ruim bij TransvaliaZW

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Rotterdam – Afgelopen zaterdag maakte Goudswaardse Boys op het kunstgras aan de Charloisse Lagedijk met een kwintet voltreffers een einde aan de reeks matige resultaten van de laatste weken. Tegen de nummer voorlaatst TransvaliaZW boekten de mannen van trainer Leo Tol de eerste uit-overwinning van het seizoen. Grote man aan de kant van de Goudswaarders was Robin Verhoevenmet drie treffers en een assist.

Nauwelijks twee minuten na het beginsignaal van arbiter Ahmed Khouch was het al raak voor de Boys. Robin Verhoeven bekroonde een vloeiende aanval doeltreffend: 0-1. Dezelfde Robin Verhoeven bediende vijf minuten later Thomas Keijzer op maat, die maar voor het intikken had: 0-2. Halverwege de eerste helft voerde Thomas Keijzer met een ouderwetse “geile punter” de Goudswaardseproductie op tot 0-3 door doelman Robin Gelderblom opnieuw te passeren. Toen Robin Verhoeven na knap voorbereidend werk van Darwyn Pennock (die even later tegen de Rotterdamse paal zou schieten) 0-4 liet aantekenen was er nog geen half uur gespeeld.

Na de onderbreking lieten de bezoekers de teugels vieren. De Goudswaardse sluitpost Bryan Huijzersmoest nog handelend optreden bij gevaarlijke pogingenvan TransvaliaZW-aanvoerder Ivan do Rosario Monteiro en invaller Stev Solomons. De sinds 1905 oudste amateurclub van Rotterdam-Zuid moest tegen het einde van de wedstrijd een vijfde tegengoal incasseren van de voet van opnieuw Robin Verhoeven: 0-5.

Geschreven door: Sander Schilperoort


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.