Traditionele HWLinked kerstborrel in Numansdorp

112

NUMANSDORP – Op donderdag 20 december van 16.30-19.30 uur is het weer tijd voor de traditionele HWLinked Kerstborrel 2018. We zijn te gast bij Eleqtron aan de Edisonstraat 87 te NUMANSDORP, waar in de gezellige, bruine kroeg van het bedrijf de kerstborrel zal plaatsvinden. 

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid wordt de bruine kroeg in kerstsferen tot onze beschikking gesteld. Onder het genot van drankjes en divers hapjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Ook vindt er weer een leuke kerstverloting plaats. Wees erbij en maak gebruik van deze informele en gezellige netwerkgelegenheid. 

De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen een entreebijdrage van 20,00 euro inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie bij de entree. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot donderdag 20 december vanaf 16.30 uur!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.