Meet and Share avond voor inwoners van de Hoeksche Waard

165
HOEKSCHE WAARD – Zaterdag 19 januari is er een nieuwe ontmoetingsavond. Deze avond is van 19.45 uur tot 23.00 uur  in de koffieruimte van st. De Overbrugging aan de Margrietstraat 2 in Oud -Beijerland . . Meet and Share is een burgerinitiatief, opgezet door mensen die in hun dagelijks leven werkzaam zijn in het sociale domein of in het sociale welzijnswerk. 
 

Wat doen we:
Nieuwe contacten opdoen, leuke muziek, dansen, spelletjes zoals rummicub, sjoelen, thema-avonden etc. 
 
Samenvloeiing van verschillende groepen burgers:
We zijn gewend dat op onze avonden naast vrienden en kennissen van ons ook mensen met een LVB (Licht Verstandelijke Beperking), mensen met een psychische kwetsbaarheid en veel alleenstaanden onze avonden bezoeken. Onze Meet and Share avonden worden telkens bezocht door mensen die openstaan voor anderen.
 
Begeleiders/cliënten/maatschappelijk werkers LVB/SP/VG doelgroep:
Het is uiteraard helemaal toegestaan dat u als begeleid(st)er (professioneel zorgmedewerker) van een Woonvorm/AC/Ambulant team met uw cliënt of bewoner samen de avond bezoekt. Dit komt vaker voor. 
 
Is het eng om te komen?
Nee, helemaal niet, wij vrijwilligers heten nieuwe en bestaande bezoekers allemaal warm welkom. Het is ons uitgangspunt dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de avonden. Sommige mensen hebben een steuntje in de rug nodig. 
 
Jouw inbreng:
Wat wil jij op de Meet and Share avonden doen? Bijvoorbeeld spellen doen, over eenzaamheid of hoe beter vrienden maken te praten? Het is onze vraag aan jou, en we gaan het jou een dezer avonden vragen. 
 
Vragen ?
 
Stuur een mailtje naar [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.