Hoeksche Huiskamer zoekt extra gastheren en –vrouwen voor in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD Vanaf de opening op 1 oktober vorig jaar, heeft het bezoekersaantal van de Hoeksche Huiskamers een grote vlucht genomen. Iedere week worden tussen de 25 en 30 bezoekers verwelkomd door de vrijwilligers die zorgen dat ze zich er thuis voelen. Zij brengen de dag met elkaar door in een huiselijke en warme sfeer.

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Zo was er in december een workshop kerststukjes maken, een geweldig kerstdiner in samenwerking met de Rabobank en momenteel is er een sjoelcompetitie aan de gang. Doordat er op maat gewerkt wordt kan er ook goed worden ingegaan op de wensen van de bezoekers.

Op korte termijn komt er uitbreiding naar een Hoeksche Huiskamer op een tweede dag per week. Daarvoor zijn wij hard op zoek naar extra vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw de bezoekers in de Huiskamer willen ondersteunen. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected], of bel 088-7308900.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren