Inloopavond voor hoogbegaafden in de Bibliotheek van Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland  – Creatief en sensitief: twee eigenschappen die vaak samen gaan met hoogbegaafdheid. Dat lijkt handig en het biedt veel kansen. Met je vele talenten sta je sterk en heb je op veel fronten een voorsprong. Op donderdagavond 24 januari doen talentcoach Jan van Os en psychologe Priscilla Keeman in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum hierover een boekje open tijdens de inloop voor hoogbegaafden.

Waar lopen hoogbegaafden tegenaan en hoe kunnen ze omgaan met de intensiteit van hun gedachten en gevoelens? Een vraag waar hoogbegaafde volwassenen niet altijd antwoord op hebben. Het is letterlijk en figuurlijk van levensbelang om goed met je vele talenten om te gaan. Maar hoe doe je dat?

Jan van Os uit Zuidland is talentcoach en heeft jarenlang ervaring met de begeleiding van hoogbegaafde mannen, vrouwen en kinderen. Op zoek naar je mogelijkheden en de optimale inzet van je intense focus – zonder je anders, raar of buitengesloten te voelen. Kan dat? Deze inloopavond is speciaal bedoeld voor iedereen die zich hierin herkent en graag van gedachten wisselt met gelijkgestemden.

Coach Jan van Os zal samen met psychologe Priscilla Keeman toelichting geven over hoogbegaafdheid: wat is het en hoe kan je er het beste mee omgaan. Er is deze avond veel ruimte voor uitwisseling van ideeën en ontmoeting met ervaringsdeskundigen.

Donderdagavond 24 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland (Steenenstraat 24 te Oud-Beijerland) aanvang 19.30 tot 21.30 graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren