Wijkspreekuur heeft voortaan Bakkie in de Buurt

146

OUD-BEIJERLAND – Het maandelijkse wijkspreekuur voor de wijken Zeeheldenwijk, Centrum en Oosterse Gorzen in Oud-Beijerland krijgt een nieuwe invulling en heet voortaan Bakkie in de Buurt. Met deze nieuwe invulling hopen we dat het nog laagdrempeliger is voor inwoners om even langs te komen en anderen uit de wijk beter te leren kennen.

Iedereen is welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er een aantal zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Naast koffie en thee zorgen we ook voor wat lekkers.  

De middag vindt plaats op 1 februari en wordt georganiseerd door Politie (wijkagent Marco Vonk), Wijkcentrum ’t Gors, HW Wonen, Welzijn Hoeksche Waard en Gemeente in samenwerking met Careyn, Kwadraad en MEE. Bakkie in de Buurt wordt gehouden elke 2 maanden, op de 1evrijdag van de maand m.u.v. feestdagen. Het volgende Bakkie in de Buurt is op vrijdag 5 april.

Mensen die niet in de bovengenoemde wijken wonen zijn ook welkom om een bakkie in ’t Gors te komen doen. Het adres is Lange Meet 31 (Oosterse Gorzen), Oud-Beijerland van 15.00-16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Daarnaast kan men contact opnemen over mogelijkheden voor een Bakkie bij u in de Buurt. Wilt u meer informatie? Mail dan naar:  [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.