Cromstrijen’98 HW vindt de verkeerssituatie bij de Torensteepolder onacceptabel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Facebook Nieuwbouw Torensteepolder

HOEKSCHE WAARD – Eind 2018 is de verkeerssituatie bij de Torensteepolder in Numansdorp aan de orde geweest, waarbij inwoners ook aan het woord kwamen om aan de raad duidelijk te maken hoe ernstig het probleem is. De toen gemaakte afspraken hierover blijken in de praktijk totaal niet te werken. De inwoners voelen zich hierdoor onvoldoende gehoord en gesteund door de gemeente en zoeken ten einde raad nu hun weg via de pers.

Cromstrijen’98 HW vindt dat de tijd van praten voorbij is en acht het dringend noodzakelijk dat de gemeente haar verantwoordlijkheid in deze oppakt. Op grond van de Gemeentewet is het college van Burgemeester en Wethouders verantwoordelijk voor de openbare orde, gezondheid en veiligheid.

Wij hebben als vertegenwoordiger van de inwoners aan het college gevraagd om zo snel mogelijk de uitkomst van de hoorzitting van maandag 4 februari 2019 aan ons terug te koppelen en vooral welke vervolgstappen er ondernomen gaan worden. De Gemeente Hoeksche Waard kan nu heel goed laten zien wat zij voor inwoners kunnen betekenen als het gaat om het vergroten van het veiligheidsgevoel.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren