Strijen loopt achter de feiten aan

1 Min Read

STRIJEN – Niet voor het eerst dit seizoen keek de Strijense Technische Unie equipe tegen een snelle achterstand aan; nu was het in de eerste minuut al raak. Jonathan Linger mocht vrijwel vanaf de aftrap vrij voor de Strijense keeper verschijnen en de 0-1 stand aantekenen.

Aansluitend was keeper Natoe dos Santos redder bij diverse hachelijke situaties, maar deelde in de malaise toen op slag van rust toen Julian van der Geest vanaf de rand van het strafschopgebied met een zondagsschot zijn inzet zag binnenhobbelen.

In de 63e minuut mocht de ongrijpbare Jonathan Linger vrij oprukken en na 3 Strijenaren het bos ingestuurd te hebben zette hij Chris van der Graaf vrij voor het doel en hij had weinig moeite de 0-3 aan te tekenen. In de 85e minuut was het Mark Stam die na een scrimmage de eretreffer op het scorebord aantekende: 1-3.  Scheidsrechter Kraak uit Piershil leidde soeverein in het matige, sportieve treffen.

A.s. zaterdag is Strijen vrij van competitieverplichtingen en 9 maart spelen de Kanaries wederom thuis en wel de Hoekschewaardse kraker tegen SSS Klaaswaal. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt aan de Strijense Sportlaan.