Politie neemt drugs, drank en sigaretten in beslag bij 2 locaties van de CSG Willem van Oranje in Oud-Beijerland

1667

OUD-BEIJERLAND – Bij een controle verdovende middelen op twee vestigingen van de scholengemeenschap CSG de Willem van Oranje in Oud-Beijerland, zijn er weer diverse personen “uitgepikt” door de hond. Ook werd er door de hond een hoeveelheid hasj aangetroffen die verstopt was in een verwarmingsplaat.

Daarnaast hebben we ook in verschillende kluisjes zaken aangetroffen die niet op een school thuis horen. (Denk oa aan drank en illegale handel handel in sigaretten). Er zijn geen aanhoudingen verricht maar er worden wel weer diverse zorgformulieren opgemaakt. De handel in sigaretten wordt overgedragen aan de belastingdienst.

Foto’s Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.