Spaaractie op de Oud-Beijerlandse Markt

210

OUD-BEIJERLAND – De Markt van Oud-Beijerland is een gezellige markt die plaatsvindt in het centrum van Oud-Beijerland. De markt organiseert diverse acties voor bezoekers van de markt. Zo start er  vanaf Woensdag 6 maart een spaaractie. ‘Veel supermarkten doen het ook, waarom kunnen wij het dan niet doen?’, zegt marktmeester Hajo Ratsma. Trouwe bezoekers van de markt kunnen maar liefst 2 maanden lang sparen en kans maken op één van de vijf ruim gevulde boodschappenpakketten van de markt.

Markt Oud-Beijerland

Iedere woensdag van 10:00 uur tot 16:30 uur vindt de markt in Oud-Beijerland plaats. Persoonlijk contact en sfeer staan op de markt centraal. De marktondernemers geven dan ook graag advies over hun producten.

De markt maakt veel gebruik van hun eigen webstite www.marktoudbeijerland.nl.

Op deze website vind je het laatste nieuws van de markt, de nieuwste aanbiedingen en informatie over diverse acties. Op dit moment kan je hier dan ook alle informatie vinden over de spaaractie.

Spaar je ook mee?  

Vanaf woensdag 6 maart is er de mogelijkheid om te sparen en kans te maken op een goed gevulde boodschappenpakket van de markt. De marktondernemers zullen vanaf dit moment dan ook spaarkaarten uitdelen op de markt. Daarnaast ontvangt de klant bij een aankoop bij één ondernemer een spaarzegel. De volle spaarkaarten (met 8 zegels) kunnen met naam, e-mailadres en telefoonnummer ingeleverd worden bij iedere ondernemer op de markt. Door de volle spaarkaart in te leveren, maak je automatisch kans op één van de vijf gevulde boodschappenpakketten van de markt. Iedere marktondernemer zal een product toevoegen aan dit boodschappenpakket. Wees er snel bij, de actie loopt namelijk t/m woensdag 17 april. De actievoorwaarden zijn te vinden op de website van de markt www.marktoudbeijerland.nl. Jij spaart toch ook mee?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.