Deze bedrijven uit de Hoeksche Waard zijn genomineerd voor de Startersprijs, Stem op je Favoriet!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
TadaTel won de prijs in 2017
Hoeksche Waard – De startersprijs Hoeksche Waard is een aanmoedigingsprijs voor de startende ondernemer in de Hoeksche Waard en wordt uitgereikt aan een innoverende starter uit de Hoeksche Waard die een voorbeeld is voor anderen door zijn of haar groei en/of innovatie. Ook als deze een unieke dienst of product heeft, een onderscheidende strategie volgt of bijzonder klantgericht is kan hij of zij meedingen naar deze schitterende, motiverende prijs die Op 15 april 2019  op een unieke locatie, zal worden uitgereikt door Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten tijdens het Ondernemersgala Hoeksche Waard.
 
Stemmen op 1 van de onderstaande bedrijven kan via: www.ondernemersgalahw.nl 

Ondernemersgala Hoeksche Waard 2019

Het Ondernemersgala Hoeksche waard is een initiatief van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en De Maatschappij voor Handel en Nijverheid en heeft het doel om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard uit te dagen en te stimuleren.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.