Morgen vroeg met het OV op pad? De RET en de NS staken van 6.00 uur tot 7.06 uur flinke vertragingen verwacht

903
Foto AOB

Op maandag 18 maart wordt er bij de stadsvervoerders in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam en bij de NS op initiatief van de vakbonden gestaakt tussen 6.00 en 7.06.  Alle bus-, tram- en metrodiensten die normaal gesproken vóór 6.00 zouden rijden, komen ook te vervallen.

Gevolgen

De RET en de NS hebben uit praktische overwegingen besloten om alle diensten die normaal zouden rijden vóór 6.00, te laten vervallen. Dat betekent dat er tot 7.06 geen treinen, bussen, trams en metro’s rijden op het netwerk van de RET en de NS.  

Na 7.06 uur wordt het openbaar vervoer weer opgestart, maar omdat er op dat moment allerlei treinen niet gereden hebben en het treinmaterieel niet op de juiste plek staat zal het treinverkeer naar verwachting ernstig ontregeld zijn. Op dit moment is nog niet te voorspellen hoe groot de gevolgen zullen zijn en welke treinen er maandag wel of niet rijden, maar de verwachting is dat reizigers waarschijnlijk de hele dag hinder zullen ondervinden van deze actie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.