Kerkdienst voor tieners in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Op zondag 24 maart, om 10:30 uur is er weer een tienerdienst in de Kerk van de Nazarener in het gebouw van Prinses Juliana te Klaaswaal. De dienst wordt grotendeels georganiseerd door de tieners zelf, die over hun leven en de eventuele rol van God daarin, nagedacht hebben.


Tijdens deze dienst zetten zij hun gaven en talenten in om het thema “Je bent jezelf niet als je trek hebt” verder uit te werken. God heeft ons gemaakt om een relatie met Hem te hebben. Toch is dat vaak lastig. Heb je werkelijk trek in een relatie met God? En hoe ben je dan? Ben je dan completer jezelf? Mag je jezelf zijn bij God, of ook dat niet? Waarom is het makkelijker om met God te leven als je onder christenen bent?

Deze dienst is vooral gericht op tieners, maar zeker interessant voor volwassen. Muziek, film en overdenking spelen allemaal een rol in deze dienst.Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst met ons mee te vieren!

Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard
Industrieweg 5, Klaaswaal


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.