Uitje voor ouderen naar de Kunsthal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op woensdag 24 april kunnen ouderen mee met een cultureel uitje naar de Kunsthal in Rotterdam. Bij aankomst krijgen de deelnemers koffie met gebak. Hierna is een ieder vrij om op eigen gelegenheid de Kunsthal te bezoeken en te lunchen, waarbij de museumjaarkaart gratis entree geeft. Voor vertrek is er een afsluitend drankje.

Het vertrek is om 9 uur bij de Open Hof (W. van Vlietstraat) en bij de Gravin  (bushalte Sportlaan) te Oud-Beijerland. Aankomst is na afloop rond 17.30 uur. De kosten bedragen 25 euro inclusief busreis, koffie met gebak en afsluitend drankje.

Aanmelden (bij voorkeur voor 10 april) kan via de receptie van Welzijn Hoeksche Waard, [email protected]of 088-7308900 (ma t/m do van 9 tot 16 uur, vr van 9-12 uur). Hier kan men ook terecht voor de informatiebrief.

Welzijn Hoeksche Waard hoopt in de toekomst ook mensen mee te kunnen gaan nemen die kwetsbaarder zijn met de zogenoemde ‘plus’uitjes.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren