Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder van Leenen met de informatie voor jongeren over wonen in de Hoeksche Waard. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Als wethouder Wonen van de Hoeksche Waard spant  Piet van Leenen  zich  in om aan de woonbehoefte van alle doelgroepen optimaal te voldoen, maar het gezegde is: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En daar heeft de gemeente Hoeksche Waard zich   het afgelopen jaar dan ook heel erg voor ingezet.

Bij de Woontop van vorig jaar formeerden we een werkgroep jongerenhuisvesting en bij alle nieuwe bouwplannen staat de bouw van jongerenwoningen hoog op het verlanglijstje. Vorige week ondertekenden we de overeenkomst voor tiny houses en deze week was de aftrap van een ander uniek project.

Vanaf vandaag ontvangt elke Hoeksche jongere in de maand van zijn of haar 18e verjaardag per post een persoonlijk door wethouder van Leenen  ondertekende verjaardagskaart met het bewaarboekje ‘Op jezelf in de Hoeksche Waard’. Want zo’n mooie leeftijd verdient wat extra aandacht. Het boekje zit boordevol tips en informatie over wonen in de Hoeksche Waard. We hopen dat jongeren hiermee hun kansen op de woningmarkt kunnen vergroten.

Wethouder van Leenen met de informatie voor jongeren over wonen in de Hoeksche Waard. – Foto Gemeente Hoeksche Waard

#opjezelfindeHW #opjezelf #jongerenhuisvesting #vergrijzing #ontgroening


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren