Eline Rood en Maurice Pahladsingh ( Ex D66ers ) gaan zelfstandig verder in de raad onder fractie Pahladsingh en Rood

619

HOEKSCHE WAARD – De voormalige D66 raadsleden Eline Rood en Maurice Pahladsingh hebben op maandag 25 maart aan de burgemeester laten weten dat ze zelfstandig verder gaan in de gemeenteraad van de gemeente Hoeksche Waard onder de fractienaam Pahladsingh en Rood.

Pahladsingh en Rood en hebben afgelopen week hun lidmaatschap bij de D66 Hoeksche Waard opgezeg. De raadsleden uit Oud-Beijerland zeggen de laatste jaren ‘meermaals te maken gehad te hebben met intimidatie en laster’ binnen de partij. De partij D66 Hoeksche Waard zegt dat hier geen sprake van was.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.