Het voormalige gemeentehuis in Numansdorp is nu definitief gesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het voormalige gemeentehuis in Numansdorp sluit vandaag voorgoed zijn deuren. Wat er met het pand gaat gebeuren is nog niet bekend.

HOEKSCHE WAARD – De tijdelijke werkplekken in het gemeentehuis van Maasdam zijn klaar voor gebruik. Vandaag verhuizen de ambtenaren die in het voormalig gemeentehuis in Numansdorp werkten naar Maasdam. Dit betekent dat het voormalig gemeentehuis in Numansdorp definitief dicht gaat.

Inwoners van Numansdorp kunnen sinds 1 januari 2019 terecht bij het servicepunt in de Buitensluis in Numansdorp. Maar er zijn nog 5 andere servicepunten. Wil je een van de servicepunten van de gemeente Hoeksche Waard bezoeken? Kijk op de website van de gemeente Hoeksche Waard hoe je een afspraak kunt maken.

Archieffoto: De tijdelijke units achter het gemeentehuis in Maasdam die inmiddels klaar zijn waar de ambtenaren die tijdelijk in Numansdorp gevestigd waren nu aan het werk gaan – Foto De Blaay – Van den Bogaard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren