Gratis juridisch advies voor inwoners van de Hoeksche Waard in Numansdorp!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Heeft u een juridisch probleem en zou u hier graag advies over willen?De medewerkers van de Rechtswinkel staan u graag te woord en geven u gratis advies.Iedere derde vrijdag van de maand houdt Rechtswinkel Goeree-Overflakkee een juridisch inloopspreekuur van 19:30 tot 21:00 in de Voorhof Torenstraat 16  in Numansdorp. Hier kunt u zonder afspraak terecht met al uw juridische vragen.

Vragen als ‘mag ik zomaar ontslagen worden?’ en ‘hoe zit het als mijn ex-partner zich niet aan de afspraken uit het echtscheidingsconvenant houdt?’ zou u zich op een bepaald moment kunnen afvragen. De medewerkers van Rechtswinkel Goeree-Overflakkee staat dan voor u klaar.

Tijdens het inloopspreekuur zullen twee medewerkers van de Rechtswinkel u te woord staan, waarna zij een gratis juridisch advies voor u schrijven die u binnen twee weken per post of e-mail zult ontvangen.

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een stichting die draaiende wordt gehouden door rechtenstudenten. Zij doen dit op vrijwillige basis en passen op deze manier theorie in praktijk toe, dit is voor hen ontzettend leerzaam.Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is zeer toegankelijk en goed bereikbaar. Behalve in Numansdorp heeft de Rechtswinkel ook locaties in Oude-Tonge en Middelharnis. Het volledige rooster met data en locaties kunt u vinden op onze website www.rechtswinkelgo.nl.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website of volg Rechtswinkel Goeree-Overflakkee op Facebook. Iedere week worden hier nieuwe artikelen geplaatst met informatie over het werk van de Rechtswinkel of relevante juridische informatie en tips.

Nieuwe medewerkers zijn altijd welkom. Ambitieuze rechtenstudenten die juridische ervaring op willen doen en zich willen inzetten voor de maatschappij kunnen een mail sturen naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren