Denk mee over aanbouw Oude Raadhuis in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto archief

HOEKSCHE WAARD – De bibliotheek in Oud-Beijerland gaat verhuizen naar het Oude Raadhuis. Om dit mogelijk te maken verbouwen we het Oude Raadhuis en komt er een aanbouw. Verschillende architecten en de monumentencommissie dachten al eerder over deze aanbouw na.

De vergunning voor de bouw van de zogenaamde blokkendoos is Oud-Beijerland werdt in 2018 teruggetrokken

Vervolgens stemden de voormalige gemeente Oud-Beijerland  het ontwerp met de gemeenteraad af. Ondanks dit zorgvuldige proces, ontving de vroegere gemeente Oud-Beijerland  toch veel negatieve reacties op het blokkendoos ontwerp zoals de inwoners het noemden en lag het proces een tijdje stil.

Het is nu tijd om de draad weer op te pakken. Dit wil de gemeente Hoeksche Waard niet alleen doen. Daarom nodigen ze graag een aantal mensen uit die constructief met de gemeente en de architecten willen meedenken over het huidige ontwerp van de aanbouw. Er is plek voor ongeveer 12 deelnemers.

Je kunt je aanmelden door voor 15 april een e-mail te sturen naar [email protected]. Na jouw aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor het gesprek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren