FIOD neemt honderden kilo’s illegale tabak in beslag na inval in bedrijfspand in Oud-Beijerland

908
Foto: FIOD
OUD-BEIJERLAND – Bij het doorzoeken van een bedrijfspand in Oud-Beijerland, heeft de FIOD dinsdagavond beslag gelegd op honderden kilo’s illegale tabak. De tabak zat grof en versneden in vaten, emmers en dozen.

Op de emmers waren vervalste stickers geplakt van tabaksmerken en vervalste accijnszegels. Alle tabak en machines zijn vernietigd, er is niemand aangehouden.Bij de doorzoeking vond de FIOD ook machines die waarschijnlijk werden gebruikt om de tabak te versnijden en te aromatiseren.

De politie heeft eerder dit jaar ook al een inval gedaan bij een bedrijfspand in Oud-Beijerland waar grote waar restanten van een drugsland werden aangetroffen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.