Pizza Drive by Pizzeria Francesco in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

STRIJEN – ‘Dit hebben we nog nooit meegemaakt’, zegt Emily Hegarty, pizzabakker in Strijen. Emily runt al 24 jaar een afhaalpizzeria in het mooie Strijen. Oorspronkelijk komt Emily uit Dublin, Ierland, maar al jaren voelt zij zich happy in het dorp in de Hoeksche Waard. Van heinde en verre komen klanten bij haar pizza’s bestellen. Al die tijd maakt zij op ambachtelijke wijze de heerlijkste pizza’s. Maar ook zij werd zondag 15 maart overvallen door de persconferentie waarin gezegd werd dat de horeca moest sluiten.

Gelukkig heeft Pizzeria Francesco de mogelijkheid om de pizza’s te laten afhalen, maar dat moest natuurlijk wel ook een creatieve en verantwoorde manier gebeuren. ‘We hebben even de tijd genomen om er over na te denken, de gezondheid van onze klanten en van ons moest centraal staan’. ‘Maar toen kwamen we op het idee om een pizza drive by te maken. Klanten bestellen telefonisch, we spreken een tijd met ze af, ze betalen mobiel en wij leveren de klanten de pizza’s via het afhaalloket. Zo kunnen we onze klanten toch bedienen met verse pizza’s en is het ongemak minimaal.’ Afgelopend vrijdag, zaterdag en zondag was het zó druk met bestellingen dat we zelfs mensen hebben moeten teleurstellen. Wij zijn nu druk aan het verzinnen hoe we zoveel mogelijk klanten kunnen bedienen.

Samen staan we sterk

We zijn ook heel blij met de steun en samenwerking met onze collega-ondernemers in Strijen, die er ook alles aan doen om hun klanten in staat te stellen om eventjes uit de huiselijke sfeer te breken. In deze tijd van zorgen is het belangrijk om soms even te ontspannen en je goed en sterk te voelen. En deze collega’s helpen hun klanten daarbij. Onze buren, Furry Friends zorgt dat de vacht van honden en katten toch goed verzorgd blijft. Furry Friends heeft zelfs sinds kort een mobiele knipsalon, superdeluxe! Bij kledingzaak Inmocasa kunt u online bestellen en met deskundig kleuradvies zorgen ook zij voor een lichtpuntje in deze tijd. En Bij Marie kunt u prachtige decoratie-objecten en servies kopen waardoor het nog gezelliger wordt in huis. Wij helpen en steunen elkaar als ondernemers en dat is een goed en positief gevoel waar we op kunnen voortbouwen.

PIZZERIA FRANCESCO

Voor afhaal geopend op vrijdag tot en met zondag van 16:00 – 20:00 u. Graag telefonisch bestellen op 078-6 74 49 15 Bestellen vanaf 16:00-19:00 uur www.pizzeriafrancesco.nl fb: @emilyspizzas insta: @pizzeriafrancescostrijen 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren