Werken bij van Rennes? Groot aantal vacatures en krijg een gratis Ipad

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

KLAASWAAL – Van Rennes biedt met drie verschillende disciplines onder één dak boeiende functies in een zich voortdurend ontwikkelende organisatie. De divisies opereren zowel autonoom als gecombineerd met elkaar, zodat je als medewerker ook in gecombineerde projecten werkzaam kunt zijn.

Voor onze interessante en innovatieve opdrachten zijn wij alleen op zoek naar ambitieuze medewerkers. Wij dagen onze medewerkers uit en verwachten dat zij hun kennis en vaardigheden voortdurend ontwikkelen. Van Rennes hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en investeren in opleidingen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan begeleiding en kennisdeling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren