SSS maakt het zichzelf moeilijk in eerste bekerwedstrijd

Bijna 6 maanden na de laatste officiële wedstrijd gaat het vandaag weer om de punten. SSS start de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Laakkwartier 1 (za). Met een waslijst aan blessure- gevallen bestaat de selectie vandaag uit 14 man.

SSS begint prima en komt na 10 minuten op voorsprong door een doelpunt van Max Pelkman 0-1. In de 25eminuut is het wederom Max Pelkman die scoort en SSS op 0-2 zet. Na dit doelpunt is het Laakkwartier dat foutjes van SSS afstraft en met 3 doelpunten binnen 10 minuten de wedstrijd volledig op zijn kop zet. Met deze stand wordt ook de rust bereikt.

Geir Sizoo wordt nog behandeld in de rust maar kan niet verder en dat betekent weer eentje erbij op de blessurelijst, hij wordt vervangen door Rune Hoeve. Achterin staat het in de 2e helft beter en wordt er, op een bal op de paal na, niets meer weggegeven. Aan de andere kant kansen genoeg maar geen doelpunten. De inzet van Maarten verdwijnt over het doel en een afstandsschot van Tim van Zetten spat uiteen op de lat. We moeten wachten tot de 73eminuut als Feni Bileti een vrije trap neemt die door invaller Mark de Bie tegen de touwen wordt gekopt voor de 3-3. In de 80e minuut is het wederom  Mark de Bie die scoort uit een voorzet van Tobi Fasanya en zo de stand op 3-4 zet. Ver in blessuretijd moet Tobi Fasanya geblesseerd het veld verlaten en aangezien er geen wissels meer zijn moet SSS de laatste minuten met 10 man uitspelen. De toegekende vrije trap die volgt wordt door Dennis den Haan feilloos binnengeschoten en zo eindigt deze wedstrijd in een 3-5 overwinning voor SSS.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Geir Sizoo (46e Rune Hoeve), Jaimy Hamerslag (60e Mark de Bie). Diejego Biekman, Feni Bileti, Luc van leeuwen, Maarten van Rennes (75e Stan de Bruin), Tim van Zetten, Dennis den Haan, Max Pelkman en Tobi Fasanya.