Speelnatuur op Tiengemeten open tijdens meivakantie

Natuurspeeltuin bijna dagelijks geopend van 19 april t/m 5 mei

159
Natuurspeeltuin op Tiengemeten - Foto Natuurmonumenten

Tijdens de meivakantie gelden in OERRR Speelnatuur op Tiengemeten aangepaste openingstijden. De natuurspeeltuin is vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei bijna dagelijks geopend van 10.15 – 16.45 uur. Zelfs op tweede paasdag, maandag 22 april, opent Natuurmonumenten de deuren van Speelnatuur. Tweede paasdag is ook het bezoekerscentrum op Tiengemeten geopend. Alleen op maandag 29 april blijven de deuren van Speelnatuur gesloten voor onderhoud. Ook het infopunt en het bezoekerscentrum zijn die dag gesloten.

Kinderen kunnen uit hun dak in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze naar hartenlust ravotten, vlotten of hutten bouwen en vies worden. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Ouders houden hebben hier makkelijk overzicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje. Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). De pont vertrekt ieder heel uur vanaf vaste wal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.