Aanbiedingen van de Echte Bakker de Koning

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Samen eten, samen koffie drinken, iets lekkers voor in de broodtrommel, langzaam wennen we aan een ‘1,5 meter samenleving’ met weer af en toe een koffie afspraak, een bezoek aan onze geliefde familie, en de kinderen die steeds weer meer dagen naar school kunnen. En wij als Echte Bakker hebben naast de picknick box voor onderweg nu ook weer een nieuwe voordeeltas voor thuis samengesteld, nieuwe producten ontwikkeld zoals het Appel cake taartje met abrikoos en zachte zonnebloembollen.  Voor uw verwen moment in de week hebben wij deze week onze zomer topper weer in de aanbieding: aardbeien rondo’s met slagroom.  

Voordeeltas gevuld met:
– 1 brood naar keuze, 4 witte of tarwe bollen, 4 eierkoeken, 4 rozijnen bollen en 4 mini koeken naar keuze (mini appelflap, mini gevulde koek, mini kersenflap, mini amandelbroodje, klein bokkenpootje, mini koffiekoek)  van € 15,05 nu voor slechts € 12,50  Nu met gratis artikel naar keuze!  (bellenblaas, stoepkrijt of opvouwbaar draagtasje)

Week aanbieding: Voordeeltas voor slechts € 12,50
Geldig vanaf maandag 8 juni t/m zaterdag 4 juli 2020!
Bestellen? https://webshop.dekoning.echtebakker.nl/aanbiedingen

We hebben een heerlijk nieuw product, Appel caketaart met stukjes abrikoos. En een leuke bijkomstigheid; dit taartje is ook nog een 100% vegan. Speciaal voor deze introductie hebben we een mooie aanbieding.

Week aanbieding: Appel caketaart voor slechts € 4,95
Geldig vanaf dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juni 2020.
Bestellen? https://webshop.dekoning.echtebakker.nl/aanbiedingen

4x waarom zonnebloempitten zo gezond voor je zijn:

1, Zonnebloempitten bevatten voedingsstoffen die vaak in onze voeding ontbreken (vitamine E, magnesium en selenium) 2, Ze verlagen je cholesterol. Zonnebloempitten bevatten namelijk veel ijzer, plantaardige eiwitten, gezonde vetten en vezels. 3, Zonnebloempitten verkleinen de kans op hart- en vaatziekten. 4, Zonnebloempitten kunnen bijdragen aan een beter geheugen. Als dat nog niet genoeg redenen zijn om onze zonnebloembollen te kopen… doe het dan gewoon omdat ze ook nog eens heel erg lekker zijn.


Week aanbieding: Zonnebloembollen 4 + 2 gratis!
Geldig vanaf maandag 8 t/m zaterdag 13 juni 2020.
Bestellen? https://webshop.dekoning.echtebakker.nl/aanbiedingen

Aardbeien rondo’s 3 + 1 gratis!
Aardbeien rondo is een heerlijk amandel slofje, gevuld met Zwitserse room, bedekt met verse aardbeien en een heerlijke toef echte slagroom.

Week aanbieding: aardbeien rondo’s 3 + 1 gratis!
Geldig vanaf maandag 8 t/m zaterdag 13 juni 2020.
Bestellen? https://webshop.dekoning.echtebakker.nl/aanbiedingen


Wilt u of kunt u niet langs komen maak dan gebruik van onze bezorg service, bij aankoop vanaf € 10,00 bezorgen wij gratis in: Puttershoek, ‘s-Gravendeel, Maasdam, Heinenoord, Strijen, Strijensas, Mijnsheerenland en Westmaas.

Bezorging vind plaats tussen 8:00 en 18:00 uur. Wegens de drukte in onze webshop i.v.m. het Corona virus kunt u nu geen tijdvak kiezen voor bezorging. We streven er echter naar om uw bestelling voor 13:00 uur bezorgd te hebben, bij extreme drukte kan het voorkomen dat de bestelling na 13:00 uur bezorgd wordt.

Met uitzondering van onze ontbijt service deze proberen wij altijd voor 9:00 uur te bezorgen. De taart en gebak bestellingen proberen wij altijd voor 11:00 uur bij u thuis te bezorgen. Zijn er vragen bel dan naar onze winkel in Puttershoek tel: 078-6761938 onze winkel in ‘s-Gravendeel naar tel: 078-6732276 heeft u verder nog vragen of opmerkingen stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij helpen u graag persoonlijk verder.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren