Kunstrijdster Britt Harmsen uit Puttershoek rijdt internationaal in Westfalencup 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Dordrecht – Afgelopen weekend werd in Dortmund (D) de internationale Westfalencup 2018 verreden.Kunstrijvereniging De Drechtsteden werd vertegenwoordig door Britt Harmsen (13) uit Puttershoek en de Junioren dames Demi Sijswerda (16) uit Dordrecht en Sophie Bijkerk (16) uit Barendrecht.

Britt Harmsen reed in de categorie Advanced Novice in een veld van 32 rijdsters en maakte een goede start met een 15e plaats na de korte kür. In haar lange kür maakte ze een aantal foutjes waardoor ze deze plaats helaas niet kon behouden en eindigde op een toch mooie 22e plaats. Britt liet een goede indruk achter in Duitsland. Britt reed haar 1e internationale wedstrijd in haar debuutjaar in de categorie Advanced novice.

Vorige week reed zij zich tijdens het Gewestelijk Kampioenschap Zuid-Holland op de Dordtse ijsbaan naar de 2e plaats op het podium. De rijdsters werden in Dortmund gecoacht door Niki Davison van het Dordtse trainersteam.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren