Werkzaamheden aan Molenplein, Markt en Bierkade in Oud-Beijerland

2
410

OUD-BEIJERLAND – De gemeente Hoeksche Waard laat aan het Molenplein, Markt en Bierkade in Oud-Beijerland werkzaamheden uitvoeren. Zo komen er onder andere nieuwe voetgangersoversteekplaatsen en krijgen de straten meer groen.

Werkzaamheden Molenplein in Oud-Beijerland.

Vanaf 29 april worden er werkzaamheden verricht aan het Molenplein in Oud-Beijerland. Er wordt eerst een voetgangersoversteekplaats aangelegd en daarna wordt het plein opnieuw ingericht met meer groen en spelen. In de zomer worden rondom de aanwezige boom (waar nu de fietsenstalling is) speeltoestellen geplaatst. De fietsen kunnen na de werkzaamheden op een andere plek op het plein worden gestald. De werkzaamheden duren naar verwachting 4 tot 5 weken.

Werkzaamheden Markt en Bierkade in Oud-Beijerland.

Op 1 mei wordt er gestart met de aanleg van een voetgangersoversteekplaats tussen de Markt en de Bierkade. Deze oversteekplaats is de start van de herinrichting van de Bierkade. De werkzaamheden worden in week 18 uitgevoerd omdat er tijdens de meivakantie minder verkeer op de Bierkade rijdt. De werkzaamheden duren 3 dagen. De herinrichting van de Bierkade met meer groen, mooie banken en ruimte voor terrassen gaat van start vanaf 27 mei en duurt 3 tot 4 weken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.