Praat mee over mobiliteit in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Provincie Zuid Holland

Dinsdag 7 mei gaat de gemeenteraad Hoeksche Waard op zoek naar alle goede ideeën over mobiliteit op het eiland. Zij doen dit tijdens hun eerste oriënterende bijeenkomst in Oud-Beijerland. 

Ervaringen
Dagelijks stappen vele Hoeksche Waarders in de auto, op de fiets of nemen ze de bus. Wie anders dan inwoners, ondernemers en organisaties weten uit ervaring hoe het gesteld is met de mobiliteit in de Hoeksche Waard. De gemeenteraad is zeer benieuwd naar die ervaringen. Daarom nodigt zij iedereen uit om mee te denken over de mobiliteit op het mooie eiland.

Gesprek
Iedereen is welkom om dinsdag 7 meivan 19.30 tot ongeveer 22.00 uurmee te komen praten. Tijdens deze bijeenkomst gaan de aanwezigen in groepjes in gesprek en spreken ze over zaken die met vervoer te maken hebben. Zoals het openbaar vervoer, de doorgaande wegen, de fietspaden, het landbouwverkeer en de bereikbaarheid/verbindingen van de Hoeksche Waard.

Toekomstplan
De ideeën, opmerkingen en reacties worden zoveel als mogelijk opgenomen in een
toekomstplan over de mobiliteit in de Hoeksche Waard. Dit mobiliteitsprogrammaplan wordt later dit jaar besproken en vastgesteld door de raad.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis locatie Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6. Inwoners kunnen over maximaal 2 onderwerpen meepraten. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 mei via het e-mailadres [email protected].

Meer informatie over het onderwerp mobiliteit staat op www.gemeenteraadhw.nl (onder de knop ‘Mobiliteit’).

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren