Strijen onderuit in en tegen Hellevoetsluis

Foto PE Fotografie

Hellevoetsluis – Opnieuw keerde de Strijense Technische Unie equipe zonder punten terug na een wedstrijd tegen Hellevoetsluis.  De wedstrijd werd een week eerder gespeeld i.v.m. de aktiviteiten rond hun 100-jarig bestaan.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en kwam Strijen in de 25e minuut op een 0-1 voorsprong; nadat uit een hoekschop de bal uit de kluts voor de schietgrage voeten van Alwin van der Werff terecht kwam nam hij de bal vol op de pantoffel en verdween langs keeper Ti-Jey Bins in het doel. Vervolgens kreeg Strijen uitgelezen kansen om de voorsprong te vergroten, maar de lob van Jeroen van Dam -vrij voor keeper Bins – kreeg niet voldoende hoogte mee, waardoor de keeper e bal makkelijk kon vangen en de kansrijke inzet van Romik van Driel ging voorlangs het doel. Op slag van rust mocht Gaulthier Obiango frank en vrij de gelijkmaker aantekenen: 1-1.

Na de rust speelde Strijen slordig en kregen ze het deksel op de neus toen in de 55e en 56e minuut Gaulthier Obiango de 3-1 stand op het scorebord bracht, waarna de a.s. vrijdag in het huwelijk tredende Pascal Burger na een voorzet van Rik Bakker nog de spanning terug bracht tot 3-2, maar in de 74e minuut mocht opnieuw Obiango aanleggen voor zijn 4e doelpunt en was het slotakkoord  de 5-2 uit een vrije trap van Serkan Yavuzyigitoglu.

A.s. zaterdag is Strijen vrij van competitieverplichtingen. 18 mei komt het nog niet vrij van degradatiezorgen zijnde Alexandria’66 op bezoek en 25 mei is de slotwedstrijd tegen het eveneens nog in de gevarenzone verkerende CWO.