Eerste drive-in vuurwerkshow van Nederland geannuleerd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Nederland en Oranje

Heinenoord – Op zaterdag 24 oktober zou in Heinenoord de eerste drive-in vuurwerkshow georganiseerd worden, van Nederland. Het bestuur van Oranjevereniging Nederland en Oranje heeft zich met man en macht ingezet om een COVID-19 proef evenement te organiseren. In verband met de huidige landelijke maatregelen, moet het evenement helaas geannuleerd worden.

In 2019 is de opzet van de lichtjesoptocht aangepast in een versierde fietstocht. Voor 2020 zou dit een verlichte autotocht met drive-in vuurwerkshow worden, zodat de huishoudens van Heinenoord en omstreken toch konden genieten van het vuurwerk. Er was plek voor 100 auto’s en deze plekken waren binnen een week al bijna allemaal gereserveerd.

We merken als Oranjevereniging dat onze leden aan iets leuks toe waren maar. Helaas werd, met de nieuwe maatregelen van 14 oktober, bekend gemaakt dat ook dit evenement niet kan plaats vinden. Dit was wel even slikken, omdat we al volop bezig waren met de voorbereidingen en promotie. Gelukkig zijn onze bestuursleden niet snel en makkelijk uit het veld te slaan. De komende tijd wordt er hard nagedacht over een nieuwe activiteiten, zoals een Heinenoords Weekend huiskamerquiz.
 
Toch willen we ook van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen op te roepen de tuin en/of het huis alsnog te versieren. Het is niet altijd even makkelijk in deze tijd, maar laten we zaterdag 24 oktober gebruiken om iedereen een hart onder de riem te steken. Dus versier je huis en laat je straat stralen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren