Let op dit weekend weer afsluitingen op de A29 Rotterdam – Bergen op Zoom, Het weggedeelte tussen Oud-Beijerland en Numansdorp is afgesloten

0
700
Foto: Qphoto.nl

Rijkswaterstaat voert in mei en juni 2018 onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A29 vanuit Rotterdam richting Bergen op Zoom. In sommige gevallen gaat het om een afsluiting van de noord-zuid tunnelbuis van de Heinenoordtunnel, andere keren alleen om een afsluiting van het weggedeelte tussen Oud-Beijerland en Numansdorp. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 30 minuten. Het verkeer wordt (bij afsluiting van de tunnelbuis) omgeleid via de A15 en N57 of via de A16 en A17. In de andere gevallen wordt het verkeer vanaf de afrit Oud-Beijerland binnendoor omgeleid naar de toerit bij Numansdorp.

De afsluitingen vinden plaats op de volgende data:

Vrijdag 25 mei 22.00 uur – maandag 28 mei 05.00 uur

Vrijdag 1 juni 22.00 uur tot maandag 4 juni 05.00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.