Afsluiting Kerkstraat in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Werk in uitvoeringOud-Beijerland – In verband met de aansluiting van de nieuwe woningen in de Kerkstraat op het gas- en elektranet gaat Stedin een deel van de kabels en leidingen in deze straat vervangen. Om dit werk goed uit te voeren, wordt de Kerkstraat af van maandag 18 mei tot en met vrijdag 5 juni 2015 afgesloten.

Bereikbaarheid Kerkstraat
De Kerkstraat wordt op maandag 18 mei ter hoogte van de Karel Doormanstraat afgezet voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Wel blijft de straat tot aan de Peperstraat bereikbaar voor bestemmings- en bevoorradingsverkeer. Het overige verkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Nobelstraat.

Om de winkels ten noorden van de Peperstraat voor het bevoorradingsverkeer bereikbaar te houden, wordt ter hoogte van het Molenplein een tijdelijke laad & losplaats gecreëerd. Hier komt ook een verwijsbord te staan dat aangeeft dat de nabij gelegen winkels en bedrijven in de Kerkstraat voor voetgangers en fietsers bereikbaar zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren