Met trots behaalt State of Dreaming Films het Keurmerk Trouwen

411

foto2‘s-Gravendeel – In december heeft het bedrijf al een ‘Dutch Wedding Award’gewonnen, maar nu heeft State of Dreaming Films met trots het Keurmerk Trouwen behaald. Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionele en betrouwbare bedrijven.

State of Dreaming Films heeft het Keurmerk Trouwen verdiend doordat de bedrijfsscreening, uitgevoerd door een jurist en door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau, met een hoog cijfer is behaald. Daarnaast is State of Dreaming Films door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld. Ieder bruidspaar weet dat zij met dit keurmerk een kwaliteitsgarantie hebben voor het product of dienst en zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en op de grote dag zelf.

Over de Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO); hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. De NTBO zorgt tevens dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.

Kijk voor meer informatie op www.keurmerktrouwen.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.